6-ΟΡΟΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΕ PILOTIS ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ PARKING, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ Α+

ΠΕΡΙΟΧΗ: Δαρδανελλίων 4, Καραμπουρνάκι, Καλαμαριά
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ: 1280 τμ.
ΚΑΤΑΣTΑΣΗ ΕΡΓΟΥ: υπό κατασκευή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Νέο 6-όροφο κτίριο κατοικιών της ΓΚΑΝΙΛΑΣ-ΛΙΜΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ενεργειακής κλάσης Α+, με υπόγειο πάρκινγκ και πυλωτή σε γωνιακό οικόπεδο στην οδό Δαρδανελλίων 4, στο Καραμπουρνάκι.

Πρόκειται για ένα «Σύγχρονο Κτίριο» με ελάχιστες ενεργειακές απαιτήσεις, καθώς με την χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκών πάνελ- αυτοπαραγωγής ρεύματος) και υλικών/μέσων υψηλής ενεργειακής απόδοσης (ενισχυμενη θερμοπρόσοψη /αντλίες θερμότητας), θα απαιτεί ελάχιστες δαπάνες για θέρμανση και ψύξη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή θερμική άνεση χώρου σε κάθε εποχή του χρόνου.

Οι κατοικίες προς διάθεση είναι:
α) οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου με εμβαδόν 109,96 τμ καθαρά και 140,17 τμ μικτά, με 3 δωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα και 2 μπάνια.

β) οροφοδιαμέρισμα 4ου ορόφου με εμβαδόν 122,10 τμ καθαρά και 155,60 τμ μικτά, με 3 δωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα, 2 μπάνια και αποθήκη.

γ) oροφοδιαμέρισμα 5ου ορόφου με εμβαδόν 122,10 τμ καθαρά και 155,60 τμ μικτά, με 3 δωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα, 2 μπάνια και αποθήκη.

Όλες οι κατοικίες θα συνοδεύονται από θέση στάθμευσης και αποθήκη στον υπόγειο χώρο του κτιρίου, η πρόσβαση στον οποίο θα γίνεται με ανελκυστήρα καθώς και από μια δεύτερη θέση στάθμευσης στην πυλωτή της οικοδομής.

Κατασκευαστικές λεπτομέρειες:

– Φωτοβολταικό πάρκο στο δώμα του κτιρίου, αυτοπαραγωγής ενέργειας, με αποτέλεσμα μηδενική κατανάλωση /χρέωση ρεύματος στις κοινόχρηστες παροχές του κτιρίου.

– Εξωτερική τοιχοποιία με ορθομπλοκ πάχους 30εκ. της Κ.Ε.Β.Ε.
– Εξωτερική ενισχυμένη, πιστοποιημένη μόνωση – θερμοπρόσοψη
– Συνθετικά Γερμανικά Κουφώματα, μηδενικών απωλειών, με τις υψηλότερες θέρμο-ήχο μονωτικές ιδιότητες, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και ηλεκτρικά στόρια.

– Ενδοδαπέδια Θέρμανση του γερμανο-ελβετικού οίκου ΗΑΚΑ ,με στεγανό γαλβανιζέ κουτί συλλεκτών της εταιρίας REHAU σε σύνδεση με κορυφαίας εταιρείας αντλία θερμότητας .

-Σωλήνες ύδρευσης ,καθώς και προσαγωγής-επιστροφής στο συλλέκτη θέρμανσης της γερμανικής εταιρίας POLΥMUTAN

– Ευρύχωρη Κουζίνα
– Τρεις Ντουλάπες σε κάθε διαμέρισμα.
– Πλακίδια δαπέδων, λουτρών, κουζίνας, εισαγωγής, επιλογης των αγοραστών ,από κορυφαία ιταλικά εργοστάσια.

– Προεγκατάσταση συναγερμού με ραντάρ κίνησης και μαγνητικές επαφές σε όλα τα εξωτερικά κουφώματα και στη θωρακισμένη πόρτα.

– Θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά νέου τύπου.

– Εντοιχισμένα καζανάκια και κρεμαστές λεκάνες
– Έπιπλα μπάνιου.
– Σπατουλαριστές όλες οι επιφάνειες με επιχρίσματα της εταιρίας KNAUF.
– Εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος στις αποθήκες και στους κοινόχρηστους.
– Ολοκληρωμένη εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών.
– Πλήρης εγκατάσταση κεντρικής κεραίας τηλεόρασης και κεντρικής δορυφορικής κεραίας
– Εσωτερικό δίκτυο ethernet σε όλους τους χώρους της κατοικίας
– Πλήρης προεγκατάσταση κλιματιστικού στο σαλόνι(ψυκτικά – ηλεκτρολογικά – αποχέτευση) και προεγκατάσταση ηλεκτρολογική στα υπόλοιπα δωμάτια.

– Προεγκατάσταση για ηλεκτροκίνητες τέντες στο μπαλκόνι του σαλονιού
– Αναμονή για charging station σε κάθε θέση στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ από τον ηλεκτρολογικό πίνακα του αντίστοιχου διαμερίσματος

– Έγχρωμη θυροτηλεόραση με access control στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, η οποία θα φέρει ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά -αυτομάτου κλειδώματος
– Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της εταιρείας LEGRAND
Oι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν υλικά και εξοπλισμό της αρεσκείας τους.